Spreker: Yolanda Eijgenstein

Leven is het meervoud van lef

Yolanda Eijgenstein
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Wat moet je doen om Zakenvrouw van het Jaar te worden? Hoe sleep je tot tweemaal toe wereldwijd de hoogste onderscheidingen in de wacht voor de meest innovatieve marketing campagne van het jaar? Waar heb je het aan te danken als je Direct Marketeer én Reclamevrouw van het Jaar wordt? Hoe schrijf je een management beststeller?Wat gebeurt er in Nederland als je het onderwijs echt wil vernieuwen? Hoe ontwikkel je een nieuw, sterk, duurzaam merk, waardoor je op de beste plek ligt bij de grootste retailers in ons land? Hoe zorg je dat klanten je nooit meer vergeten?

Na meer dan 20 jaar ondernemerservaring weet ze een paar dingen zeker: authenticiteit, lef, creativiteit, zelfreflectie en genieten.. dat zijn haar kernthema’s. De uitspraak die haar op dit moment het meest past is (gepikt van Loesje): Leven is het meervoud van lef. Ze verkocht haar eerste bedrijf en runt momenteel twee bedrijven: Why Company, een management adviesbureau, het zogenaamde ‘zachte’ ondernemen en een internationaal bedrijf dat retailconcepten ontwikkelt en op de markt brengt; het zogenaamde ‘harde’ ondernemen. De eerste draait om ‘mensen’, de tweede om ‘centen’. Deze beide uitersten maken haar werkende leven aantrekkelijk. En… of het nou harde of zachte business is, het gaat altijd weer om mensen. Weet u waarom? Omdat mensen er toe doen. Elke keer weer. Ook in uw organisatie. Kijkt u maar eens goed.

Yolanda zit in het bestuur van Global Centre for Servant Leadership, en is facilitator bij Foundation for Natural Leadership. Ook zit ze in de Raad van Advies van Erasmus Centre for Entrepreneurship. Yolanda vooral bezig met ondernemend leidinggeven. 

Behalve spreker is Yolanda Eijgensteijn tevens een ervaren dagvoorzitter. 

Thema’s:

- Het Nieuwe Werken en Time Management
- Leven is het meervoud van lef
- Wat moet je doen om Zakenvrouw van het jaar te worden?
- Hoe ontwikkel je een sterk merk?
- Hoe zorg je dat klanten je nooit meer vergeten?
- Anders kijken en denken
- Twitter op het podium