Yvonne Eshuis

Hoe tegenslag omzetten in slagkracht!

Yvonne Eshuis als spreker boeken.

Wie is Yvonne Eshuis?

Yvonne Eshuis is ondernemer, model en spreker. Ze studeerde rechten in Amsterdam en Entrepreneurship in San Francisco. Al vroeg in haar carrière realiseerde ze zich dat een leven als advocaat niet voor haar was en is ze haar eerste bedrijf in tech gestart. Ze is de oprichter van The Good Life - een initiatief om mensen te helpen beter voor zichzelf te zorgen. Met deze health startup verzorgt ze onder meer de wellbeing programma's voor grote internationale bedrijven zoals Bain & Company.

Na zelf intensief getraind te hebben met meerdere health experts op verschillende plekken in de wereld besloot ze The Good Life te starten. Het bedrijf is ontstaan uit een persoonlijke pijn, de ziekte en verlies van meerdere dierbaren kort achter elkaar. Mede hierdoor realiseerde Yvonne zich dat ons welzijn - hoe we ons dagelijks voelen - de basis is en toon zet voor al het andere in ons leven. Onze gezondheid, de kwaliteit van onze relaties, ons succes en geluk in werk.

Het is haar missie en droom om via The Good Life ‘personal wellbeing’ toegankelijk te maken op grote schaal en iedereen die zich goed wil voelen en gezond wil blijven van de essentiële educatie en tools te voorzien op het gebied van gezondheid. Op deze manier wil ze een stukje bijdragen aan de preventie van ziekte en het vergroten van de levenskwaliteit van mensen.

Thema's:

- Hoe tegenslag omzetten in slagkracht?
- Zingeving: zeven krachtige tips voor een betekenis vol leven
- Hoe inspireer je millenials?

Video met Yvonne Eshuis

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram