Zabeth van Veen

Je bent goed zoals je bent en hoe het nog beter kan!

Wie is Zabeth van Veen?

Imago-expert Zabeth van Veen helpt mensen binnen organisaties met het ontwikkelen van hun performance, het benadrukken van hun kwaliteiten en de daarbij horende attitudes. Ze ondersteunt daarmee zowel de persoon als zijn (m/v/x) organisatie om waarde- en vooroordelen te voorkomen. Meer nog: deze in positieve zin om te buigen. De presentaties die Zabeth geeft, gaan dan ook met name over het beïnvloeden van menselijk gedrag en het sturen van het onderbewuste. Daarbij gebruikt zij nuttige en aansprekende anekdotes uit haar praktijk en actueel beeldmateriaal. Zo maakt Zabeth de vertaalslag van wetenschap naar het dagelijks leven.

Zabeth van Veen is al 17 jaar een gevestigde naam op het gebied van imago & personal branding. Ze gaat uit van de mens als geheel. Lichaamstaal, gezichtsuitdrukkingen, uiterlijkheden, stemgebruik en gedrag kunnen elkaar versterken, mits de persoon ook naar zichzelf durft te kijken. Dagelijks vernemen we in de media over bekende of minder bekende mensen die aan gezichtsverlies lijden. Imago's worden net zo hard gemaakt als gekraakt. En wat kun je in het laatste geval dan het beste doen? Het is de reden dat Zabeth regelmatig te horen is op de radio, aanschuift aan talkshowtafels en tevens op internet haar adviezen en commentaren geeft over 'imagebuilding' en image-rebuilding'. Haar enthousiasmerende, directe en respectvolle manier van spreken, maakt haar tevens geliefd als (keynote-)spreker op allerlei congressen en evenementen.

Zabeth is als spreker, trainer, adviseur, en als coach werkzaam met professionals uit alle denkbare branches en op alle niveaus. Haar werkterreinen waren reeds: de zorg, de bouwwereld, het onderwijs, lokale- & landelijke overheid, de accountancy, technische bedrijven, financiële bedrijven, beautysector, vervoerssector, ingenieursbureaus, woningbouwcoöperaties, vastgoedsector, telecom, spoorsector, trainings- & evenementenbureaus en de ICT-sector. Mede dankzij haar brede ervaring en achtergrond is Zabeth goed in staat haar expertise over te dragen en groepen mensen in beweging te krijgen. Ze weet haar klanten te overtuigen van het nut om zichzelf authentiek én professioneel te positioneren.

Zabeth van Veen was eerder onder meer directeur van een basisschool, werkte in de IT toen de eerste websites werden ontwikkeld, waar ze het belang leerde van digitale presentatie. Daarbij stuurde ze processen aan in de on- & offline communicatie voor bijvoorbeeld de Telegraaf Tijdsschriften Groep. Zo specialiseerde ze zich in het effect van zichtbaarheid op alle fronten. Door cursussen en opleidingen op het gebied van presenteren, gelaatkunde, personal brandig, LinkedIn, leiderschap en enneagram is ze in staat personen te analyseren en hardnekkige vooroordelen te ontrafelen. Ze staat bekend als een echte verbinder. Zabeth vergroot je zelfinzicht, zelfvertrouwen en zichtbaarheid en gebruikt humor als krachtbron.

Thema's:

- Je bent goed zoals je bent en hoe het nog beter kan!
- Personal Branding

Video met Zabeth van Veen

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram