Vind de beste spreker over Duurzaamheid en Klimaat!

De TeeuwenGroep heeft een divers aanbod aan sprekers op het gebied van duurzaamheid en klimaat. Het publiek krijgt een boeiende presentatie over de actuele en relevante onderwerpen die hiermee in verband staan. De sprekers gaan vanuit hun eigen ervaringen dieper in op verschillende onderwerpen, zoals duurzame ontwikkelingsdoelen, klimaatverandering en duurzaam ondernemen.

De passende spreker boeken voor jouw event?

Ben je op zoek naar een uniek sprekersconcept op het gebied van duurzaamheid en klimaat? Er zijn diverse mogelijkheden. De TeeuwenGroep denkt graag met je mee over een passende spreker, ondernemer, ervaringsdeskundige of dagvoorzitter op het gebied van duurzaamheid en klimaat. Wij helpen je bij het kiezen van de juiste spreker voor jouw event.

sprekers: Duurzaamheid & Klimaat

Unieke Creaties

Maak kennis met onze spraakmakende sprekers concepten.

Deze unieke creaties zijn met zorg samengesteld en bieden de perfecte combinatie van sprekers over het betreffende onderwerp. Uiteraard kunnen de concepten volledig naar jouw wensen worden aangepast.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram