Vind de Leiderschap spreker bij de TeeuwenGroep!

Al onze sprekers op het gebied van leiderschap hebben een schat aan verhalen op basis van eigen ervaringen, waarmee ze keer op keer het publiek weten te boeien. De bezoekers van je event gaan gegarandeerd met nieuwe inzichten naar huis. De TeeuwenGroep werkt samen met de meest inspirerende sprekers op het gebied van leiderschap. Al onze sprekers komen met hetzelfde doel naar je event: het publiek informeren en vooral motiveren.

De spreker boeken voor jouw event?

De TeeuwenGroep biedt diverse mogelijkheden. We denken met je mee over de invulling van het event en gaan op zoek naar de best passende dagvoorzitter, motiverende spreker of bekende Nederlander. De TeeuwenGroep koppelt je aan dé spreker voor je bijeenkomst, congres of webinar.

sprekers: Leiderschap

Unieke Creaties

Maak kennis met onze spraakmakende sprekers concepten.

Deze unieke creaties zijn met zorg samengesteld en bieden de perfecte combinatie van sprekers over het betreffende onderwerp. Uiteraard kunnen de concepten volledig naar jouw wensen worden aangepast.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram