Vind de beste spreker over Technologie & ICT!

Zoek je een goede spreker met verstand van technologie en ICT? De TeeuwenGroep heeft een divers aanbod aan sprekers. Zij kunnen hun publiek meenemen in de relevante onderwerpen van dit moment op het gebied van technologie en ICT. De sprekers gaan vanuit hun eigen ervaringen en inzichten dieper in op verschillende innovaties en mogelijkheden binnen de technologie en ICT wereld. De onderwerpen die hierbij naar voren kunnen komen zijn bijvoorbeeld robotica, online ondernemen en digitalisering.

De passende spreker boeken voor jouw event?

Ben je op zoek naar een uniek sprekersconcept op het gebied van technologie en ICT? Er zijn diverse mogelijkheden. De TeeuwenGroep denkt graag met je mee over een passende spreker, ondernemer of dagvoorzitter.

sprekers: Technologie & ICT

Unieke Creaties

Maak kennis met onze spraakmakende sprekers concepten.

Deze unieke creaties zijn met zorg samengesteld en bieden de perfecte combinatie van sprekers over het betreffende onderwerp. Uiteraard kunnen de concepten volledig naar jouw wensen worden aangepast.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram