De Wonen en Lifestyle sprekers van de TeeuwenGroep!

Ben je op zoek naar een inspirerende spreker op het gebied van wonen en lifestyle? De TeeuwenGroep denkt graag met je mee. De ervaringsdeskundigen en trendwatchers gaan graag dieper in op diverse onderwerpen op het gebied van wonen en lifestyle, zoals voeding, wooninnovaties en duurzaamheid. De sprekers zetten hun ervaringen en inzichten om naar relevante lessen voor jouw organisatie!

Een motiverende spreker boeken voor jouw event?

De TeeuwenGroep biedt diverse mogelijkheden voor jouw event. We denken met je mee over de invulling van het event en gaan op zoek naar de best passende dagvoorzitter, inspirerende deskundige of bekende Nederlander. De TeeuwenGroep koppelt je aan dé spreker voor jouw bijeenkomst, congres of webinar.

sprekers: Wonen & Lifestyle

Unieke Creaties

Maak kennis met onze spraakmakende sprekers concepten.

Deze unieke creaties zijn met zorg samengesteld en bieden de perfecte combinatie van sprekers over het betreffende onderwerp. Uiteraard kunnen de concepten volledig naar jouw wensen worden aangepast.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram