Vind de beste spreker op het gebied van de Zorg!

Zoek je een spreker met verstand van zaken op het gebied van de zorg? De TeeuwenGroep heeft een gevarieerd aanbod van sprekers op dit gebied. Zij kunnen het publiek meenemen in de relevante onderwerpen van dit moment. De sprekers gaan vanuit hun eigen ervaringen dieper in op de verschillende aspecten van de zorg. De onderwerpen die hierbij naar voren kunnen komen zijn bijvoorbeeld technologisering, vitaliteit en de ouder wordende mens.

De passende spreker boeken voor jouw event?

Zoek je een uniek sprekersconcept op het gebied van de zorg? Er zijn diverse mogelijkheden. De TeeuwenGroep denkt graag met je mee over een passende spreker, ondernemer, gezondheidsdeskundige of dagvoorzitter voor jouw event. Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste spreker!

sprekers: Zorg

Unieke Creaties

Maak kennis met onze spraakmakende sprekers concepten.

Deze unieke creaties zijn met zorg samengesteld en bieden de perfecte combinatie van sprekers over het betreffende onderwerp. Uiteraard kunnen de concepten volledig naar jouw wensen worden aangepast.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram