Giel Baaij

Klantenadviseur

Conceptontwikkeling

Relatiemanagement

Acquisitie

Bedrijfseconoom

Sparringpartner

Giel Baaij

Als je normaal doet en respect hebt voor anderen, kan je tegenwoordig het onderscheid al maken.

Giel komt uit een echte ondernemingsfamilie; zijn vader had een viswinkel in Breda en zijn moeder was drogist. De zaak overnemen was letterlijk niet "handig," aangezien hij met één hand is geboren. Opgevoed onder het motto "alles wat je zelf kunt, doe je zelf, en als iets niet lukt, helpen wij je," is Giel een positieve en ondernemende man geworden. Hij studeerde internationaal management aan de Hogeschool voor Economische Studies in Rotterdam en daarna bedrijfseconomie, afstudeervariant Organisatie van de Onderneming aan de KUB in Tilburg. Zijn voorliefde voor de Duitse taal bracht hem tijdens zijn studie een jaar naar Bielefeld.

In zijn zeer afwisselende carrière was Giel krantenjongen, tuinman, autowasser en vuilnisman, maar ook algemeen manager bij een Nederlandse professionele top basketbalclub, hoofd hypotheken bij een bank, hoofd salesmanagement bij een bank, directeur van zijn eigen bedrijven, consultant en programmamanager sociaal maatschappelijk in de gezondheidszorg. Daarnaast was en is hij nog steeds vrijwilliger bij diverse goede doelen stichtingen en een voetbalclub. Hij kan hier passievol over vertellen, en ook over hoe je veel kunt bereiken en leuke dingen kunt doen als werk. Bij de TeeuwenGroep is hij projectmanager.

Giel is een echte teamspeler en gaat graag uit van de wensen van zijn klanten. Zijn werk- en levenservaring zet hij in voor anderen.
Bezoekadres:
Werkmansbeemd 8F
4907 EW Oosterhout NB

Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram