Math Teeuwen

Sport Is Een Speelse Versie Van Het Leven

Math Teeuwen studeerde bedrijfseconomie aan de KUB in Tilburg en was leraar aan de HEAO te Breda. Daarna gaf hij leiding aan de deeltijd-HEAO om vervolgens als ondernemer actief te worden in diverse bedrijven. Hij is oprichter van de TeeuwenGroep sprekersarchitecten. Dit bedrijf zet onder meer creaties rond sprekers in de markt, inspelend op de actualiteit.

Math is een enthousiast verzamelaar van sportboeken en sportbeelden uit de hele wereld. Zijn unieke sportbibliotheek en sportbeeldarchief is vermaard en hij is o.a. benaderd om zijn verzameling in te brengen in een sportmuseum. In zijn sportpresentaties komen zijn passie voor sport, geschiedenis en management samen. Verhalen over intuïtie, innovatie, de kracht van humor en de kunst van het genieten krijgen extra kleur en worden versterkt door schitterende sportbeelden.

In 2021 is hij met zorginnovator Klaas Jan Bolt het bedrijf Sport & Memory gestart, een bedrijf dat onder meer filmproducties maakt om senioren en mensen met dementie met mooie verhalen en sportbeelden te laten genieten van de sporthelden uit hun jeugd. Mensen én hun familie worden hier blij van. Zijn beelden zijn onder meer op tv verschenen in het NOS journaal en "De Wereld Draait Door".

Daarnaast is hij aandeelhouder in een tweetal innovatieve bedrijven: The Innovation Playground en Livesafe.
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram