Roland Rutten

Sales & Marketing

Strategie & marketing

Verkoop

Podcast marketing

Spreker

Roland Rutten

Jim Morrison, zanger van The Doors, sprak de wijze woorden: “Whoever controls the media, controls the mind”.

Roland Rutten heeft na zijn opleiding VWO Technasium het bedrijf 2R Enterprises opgericht, dat zich richt op online marketing innovaties. Dit bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een full-service reclame- en conceptbureau, dat marketingconcepten bedenkt en deze als volwaardig product of bedrijf in de markt zet.

2R Enterprises levert diensten aan zowel (multi)nationals als MKB’ers binnen de gezondheidszorg en overheden, gevestigd in diverse landen over de hele wereld, van Amerika tot Japan.

Naast zijn bedrijf is Roland ook actief als communicatie-adviseur en campagne-specialist voor de politieke partij CDA. Roland is lokaal en landelijk actief voor het CDA, maar ook binnen het Europees Parlement.

Door zijn rugzak vol ervaring binnen het bedrijfsleven en de politiek werd hij in 2020 opgenomen in de MT/Sprout25, de lijst met de 25 meest veelbelovende ondernemers onder de 25 jaar.
Bezoekadres:
Werkmansbeemd 8F
4907 EW Oosterhout NB

Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram