De wereld op z'n kop

Spreker: Bruno Fabre
Bruno Fabre
  • -
Spreker: Herman van Bolhuis
Herman van Bolhuis
  • -

Herman van Bolhuis en Bruno Fabre zijn de experts op het gebied van de invloed van nieuwe technologie op ons leven, ons werk en onze maatschappij. Samen zijn ze in staat om een publiek mee te nemen met verhalen en live demonstraties. Inspiratie en beleven dus. Beiden hebben een goed oog voor de impact van trends als robotics, machine learning, 3D Printing, Virtual Reality, Internet of Things etc. Een scherpe kijk op de toekomstige verhouding tussen mens en technologie. Niet alleen de mooie mogelijkheden worden besproken, ook de andere kant van technologische vernieuwing wordt belicht. Veel mensen en organisaties weten nog niet zo goed hoe ze moeten starten of zijn bang voor de effecten op leven en werk. Na deze avond kunt u weer vooruit!


Met veel energie en passie nemen deze twee bevlogen sprekers u mee in de toekomstige wereld. Vele voorbeelden, business cases en ideeën zullen u ademloos achterlaten. Een nieuwe wereld van co-creatie en nieuwe producten en diensten zal zich snel aandienen, sneller dan de meesten van ons verwachten.

Herman kan u als geen ander vertellen wat 3D printing en aanverwante technologie zowel maatschappelijk als ook in uw privéleven teweeg gaat brengen. Door middel van fraaie filmbeelden en de demonstratie van onder andere een 3D geprinte gitaar laat hij zien hoe 3D printen ook straks bij u de gewoonste zaak van de wereld gaat zijn in uw huiskamer.

Bruno combineert in zijn presentatie zijn voorliefde voor technologie en psychologie. In een fascinerend verhaal vertelt hij over hoe deze twee onderwerpen steeds meer aan elkaar verbonden zullen raken. Hij demonstreert hoe apparaten aangestuurd kunnen worden door het brein en wat hiervan de impact gaat zijn op ons dagelijks leven.
Beide mannen laten dus zien dat deze technische hoogstandjes niet langer een ver-van-je-bed-show zijn, maar al daadwerkelijk op dit moment gebruikt worden. Wat voor de meeste mensen nog klinkt als toekomstmuziek, is voor deze experts hun dagelijkse bezigheid en het is slechts een kwestie van tijd voordat dat ook voor ons het geval is!

“Wat een inzichten over de mogelijkheden van 3D printing laat Herman van Bolhuis zien. Daar waar het tot nu toe voornamelijk ‘fun’ leek, denk ik nu dat dit gaat zorgen voor een radicale verandering in de productie, het hebben en het gebruiken van ‘spullen’.”
Anouk Klinkers
Rabobank Westelijke Mijnstreek

Vrijblijvende offerte