Is de wereld gek geworden?

Spreker: Michiel Vos
Michiel Vos
  • -
Spreker: Robert van de Roer
Robert van de Roer
  • -

Vrijblijvende offerte

We leven in turbulente tijden met veel populisme en terrorisme waardoor velen zich afvragen: Is de wereld gek geworden? Trump, Poetin, Erdogan, Brexit en de Europese Unie domineren het nieuws. Overleeft Trump als president? Wat zijn de gevolgen van Brexit? Zal de EU sterker worden? Wat doet Nederland volgend jaar als lid van de VN-Veiligheidsraad? En hoe loopt het af met de rechtsgang rond MH17?

Diplomatiek expert Robert van de Roer en Amerika-deskundige Michiel Vos verschijnen niet alleen met grote regelmaat op televisie en radio om al dit nieuws te duiden, maar verzorgen samen veel succesvolle presentaties, waarin deze actualiteit centraal staat.

In hun presentatie 'Is de wereld gek geworden?' stellen zij de vraag: Klopt het wat we zien op televisie en lezen in de krant? Wat gebeurt er achter de schermen, wat zijn de verhalen die wij niet horen? Michiel Vos en Robert van de Roer kennen de wereldspelers en weten wat er zich achter het nieuws afspeelt. Als echte insiders vertellen zij in een interactieve presentatie alles over het nieuws, politiek en uiteraard de wereldleiders die daarin de hoofdrol spelen!