Met de billen bloot

Spreker: Nathan Veenstra
Nathan Veenstra
  • -
Spreker: Raymond Lorié
Raymond Lorié
  • -

De zaal zit vol spanning te wachten op de presentator. Volgens de aankondiging is deze zeer kundig en zal hij waardevolle informatie geven. Als hij het podium op komt, lijkt het contrast niet groter te kunnen zijn. Erg stuntelig en warrig gaat de presentatie van start, totdat…

Veel ondernemers missen kansen, zowel offline als online. Door (veelal onbewust) steken te laten vallen in hun externe communicatie, lopen ze omzet mis. Durven ze met de billen bloot, dan ontvangen ze concrete adviezen voor betere professionele communicatie. Tijdens de interactieve presentatie ‘Met de billen bloot’ krijgen de aanwezigen in de zaal in 60 tot 90 minuten inzicht in veelgemaakte fouten, waar potentiële klanten op afhaken.

Raymond Lorié en Nathan Veenstra behandelen deze fouten aan de hand van de volgende vier onderwerpen:

● LinkedIn-profielen
● Websites
● Voicemails
● (Bedrijfs)video’s

Per onderwerp wordt een aantal belangrijke punten blootgelegd die de professionele uitstraling van ondernemers ondermijnt. Durven de aanwezigen hun uitingen bespreekbaar te maken en langs de vlijmscherpe meetlat van de kritische presentator te leggen? Het levert ze een schat aan waardevolle verbeterpunten op.

‘Met de billen bloot’ is pakkend, leerzaam, toepasbaar en zeer onderhoudend! Iedere presentatie is uniek qua invulling, maar het doel is altijd hetzelfde: ondernemers inzichten geven waarmee ze zichzelf beter professioneel presenteren.

Vrijblijvende offerte