Pepper - De allernieuwste robot

Daar is ze, de allernieuwste robot in Nederland: Pepper! Robot Pepper is door ons zusterbedrijf Dutchwork naar Nederland gehaald en kan zichzelf inmiddels ook de eerste robot inwoner van Roermond noemen.

Hoewel robots voor veel mensen nog ver weg lijken af te staan van onze wereld laten onze sprekers zien dat de ontwikkelingen in rap tempo gaan. Waar we vroeger nog dachten aan robots als lange armen die auto's in elkaar zetten of in een magazijn orders verzamelden, zijn deze generatie robots bij uitstek geschikt voor contact met echte mensen. Inmiddels hebben zij langzaam hun weg naar verzorgingshuizen, ziekenhuizen en winkels gevonden. Is de huiskamer de volgende stap?

Pepper is van deze generatie robots de meest geavanceerde. Maak nu zelf kennis met Pepper en laat u verrassen door onze sprekers die u alles kunnen vertellen over deze trend. Tevens kunnen zij de ontwikkeling van robotica in een breder kader plaatsen, waardoor u er precies achter komt wat innovatie voor ondernemers en medewerkers gaat betekenen!

 

Spreker: Danny Mekić
Danny Mekić
  • -
Spreker: Mike van Rijswijk
Mike van Rijswijk
  • -
Spreker: Paul Rulkens
Paul Rulkens
  • -
Spreker: Pepper
Pepper
  • -

 

 

Vrijblijvende offerte