Unieke creaties

Interesse in een event dat indruk maakt en op maat gemaakt is voor jouw doelgroep? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Op deze pagina vind je een aantal creaties die reeds met veel succes in de markt gezet zijn. Laat je inspireren!


Ook voor uniek maatwerk is de TeeuwenGroep jouw partner! Er zijn diverse mogelijkheden om een onvergetelijk event weg te zetten. Denk bijvoorbeeld aan een duo-presentatie, waarbij twee sprekers vanuit verschillende perspectieven het onderwerp belichten. Het publiek kan hier actief bij betrokken worden, waardoor het een dynamische bijeenkomst wordt. Ook kan het algemene onderwerp specifiek naar jouw wensen omgebogen worden.

sprekers over leiderschap

Spraakmakers rond leiderschap

Inspelen op de tijd
De huidige tijdgeest vraagt om leiders die deze tijdgeest aanvoelen en dit op een heldere manier communiceren met hun medewerkers.
Lees meer
nieuws sprekers concept

Is de wereld gek geworden?

De wereld achter het nieuws
Het jaar 2022 belooft een turbulent jaar te worden. De spanningen tussen Rusland en de Oekraïne, China en Taiwan, de rol van Europa en de Verenigde Staten op het wereldtoneel. Al deze zaken zorgen voor de nodige beroering. Ook in Nederland zijn er turbulente politieke en economische ontwikkelingen. Wat kunnen we van kabinet Rutte verwachten? Worden we meer solidair of groeien we verder uit elkaar?
Lees meer
WK sprekers concept

Het grote wk debat 

Worden we in Qatar wereldkampioen?
Je wordt verrast door beelden van grote voetballers die je terugbrengen naar de tijd van toen. En samen met bekende sportpresentatoren blikken we vooruit op onze kansen om wereldkampioen te worden onder de bezielende leiding van Louis van Gaal.
Lees meer

Duurzaamheid en klimaatverandering

De maatschappij van de toekomst is duurzaam
Onze maatschappij van de toekomst zal een duurzame maatschappij zijn, waarin we als goede rentmeesters gaan zorgen voor een wereld waarin onze (klein)kinderen gelukkig kunnen zijn. 
Lees meer
Masterclass Europa sprekers concept

Masterclass Europa in brussel

Een onvergetelijk kijkje in het reilen en zeilen van de EU
Ontdek en beleef Europa, ontmoet de makers en leer meer over wat eraan komt. 
Lees meer
wat komt er op ons af sprekers concept

Wat komt er op ons af?

Innovatie en Trends
In 1967 zong Louis Armstrong: “What a wonderful world”. Het is een evergreen geworden dat dwars door de tijd heen gezongen wordt. Kijken we naar de huidige wereld, dan is er op innovatie gebied ook sprake van “What a wonderful world”. Onze wereld verandert met orkaansnelheid. In “Wat komt er op ons af?” gaan we in op innovatieve ontwikkelingen en doorbraakinnovaties die iedereen raken.
Lees meer
aan tafel met

aan tafel met...

Lijden we door het leven of leiden we ons leven?
Bij het concept "Aan tafel met..." wordt een sfeervolle en rustige omgeving gecreeërd rondom dit thema. Sterk leiderschap en ondernemerschap begint met leidinggeven aan je eigen leven. 
Lees meer
spreker BELEVENIS TECHNOLOGIE

belevenis technologie 

Mens & machine, Wie is de slimste?
Een explosie van beelden, video's en muziek, een overvloed aan inzichten en eye-openers maken de presentatie van Roeland Dietvorst en Bruno Fabre tot een verrassende en leerrijke ervaring. Realistische en neurowetenschappelijke modellen van consumentengedrag voor een nieuwe marketingfase. 
Lees meer
brainmagic

brainmagic 2.0

De human supercomputer
De wereld verandert en ze verandert snel! Wij moeten bijna topsport leveren om de nieuwste technologieën, de modernste opvattingen en de meest radicale inzichten bij te kunnen benen. Gelukkig hebben wij de beschikking over een soort supercomputer die ons ten allen tijden bijstaat: het menselijk brein!
Lees meer
CREATIVITEIT VOOR RADICALE INNOVATIES

creativiteit voor radicale innovaties 

Voorbij de clichés, een nieuwe visie op creativeit 
De wereld verandert razendsnel. China komt op. De zeespiegel stijgt. Amerika is geen zekerheid meer. Wat moeten wij Nederlanders hiervan vinden? Wat is onze rol op deze snel veranderende planeet? Om antwoord op die vraag te vinden zijn wij op onderzoek gegaan. We spraken bestuurders, topondernemers en historici. In hun inspirerende verhalen ontdekten we een rode draad, lopend vanuit het verleden richting een groot en inspirerend toekomstvisioen.
Lees meer
Geschiedenis quiz

de grote geschiedenis quiz

Unieke beelden en geluidsfragmenten
Mooie beelden en geluidsfragmenten wisselen elkaar af, terwijl er ingespeeld wordt op de ontwikkelingen binnen een bepaalde regio of gemeente. Thema's als politiek, wetenschap, sport, cabaret, kunst en cultuur worden in een historische en vaak ook plaatselijke context geplaatst.
Lees meer
HET INNOVATIEVE BREIN

het innovatieve brein

Positieve effecten van het functioneren van ons brein
Unieke duo-presentatie van Elke Geraerts en Bruno Fabre over de de positieve effecten van het functioneren van ons brein, waarin humor en interactiviteit centraal staan.
Lees meer
IN WELKE WERELD LEVEN WIJ?

in welke wereld leven wij? 

De Haagse wereld van binnenuit
Slechts een klein percentage van het echte nieuws en de achtergronden komt in de krant. De werkelijkheid van ons politieke en economische landschap is vaak anders dan wat de media ons voorschotelen.
Lees meer
macht en gezag sprekers concept

leiderschap en moraliteit

Bodielle Nooitgedacht en Michiel Vos
Een beschouwing over ‘power’ in een samenleving, of dat nu een organisatie, een buurt of een sportclub is.
Lees meer
oude meesters innovatie sprekers concept

lessen van de oude meesters

De Gouden Eeuw als inspiratiebron
Uit fusies, de samenkomst van werelden, kunnen enorme innovaties voortkomen. De Gouden Eeuw laat dat prachtig zien.
Lees meer
PORTRET VAN DEZE TIJD

portret van deze tijd

Hoe kijken jongeren tegen onze wereld aan?
Waar gaat het heen met de wereld en wat zijn de grote uitdagingen? Wat is typisch aan de huidige tijdsgeest en hoe kunnen we leren van het verleden?
Lees meer
reality and fiction

De werkelijkheid overstijgt de fictie

Bodielle Nooitgedagt in gesprek met Mark Eyskens
Bodielle Nooitgedacht en Mark Eyskens zijn de ultieme combinatie voor jouw event. De rijke ervaring van Bodielle met het geven van workshops binnen organisaties blijkt duidelijk in haar presentaties en dagvoorzitterschappen. Ze is in staat mensen in beweging te krijgen, ze laat ze hun extra potentieel ontdekken en kan leiders een spiegel voorhouden zodat zij effectiever leiding kunnen geven.

Mark Eyskens wordt gezien als een meesterverteller, die behoort tot de beste sprekers in het Benelux-gebied. Op een meeslepende en humorvolle manier gaat hij in zijn presentaties in op de toekomstige ontwikkelingen in economie, politiek en maatschappij.
Lees meer
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram