DE WERKELIJKHEID OVERSTIJGT DE FICTIE

Bodielle Nooitgedagt in gesprek met Mark Eyskens

DE WERKELIJKHEID OVERSTIJGT DE FICTIE

Bodielle Nooitgedacht en Mark Eyskens zijn de ultieme combinatie voor jouw event. De rijke ervaring van Bodielle met het geven van workshops binnen organisaties blijkt duidelijk in haar presentaties en dagvoorzitterschappen. Ze is in staat mensen in beweging te krijgen, ze laat ze hun extra potentieel ontdekken en kan leiders een spiegel voorhouden zodat zij effectiever leiding kunnen geven. Mark Eyskens wordt gezien als een meesterverteller, die behoort tot de beste sprekers in het Benelux-gebied. Op een meeslepende en humorvolle manier gaat hij in zijn presentaties in op de toekomstige ontwikkelingen in economie, politiek en maatschappij.

Bodielle Nooitgedagt en Mark Eyskens sprekersconcept

Mark Eyskens is Minister van Staat en emeritus hoogleraar aan de Universiteit van Leuven. Van 1976 tot 1992 was hij lid van 13 opeenvolgende regeringen, onder meer als eerste minister, minister van Buitenlandse Zaken, Financiën, Economische Zaken en Ontwikkelingssamenwerking, lid van de Belgische federale Kamer en lid van de Raad van Europa. Hij schreef meer dan duizend artikelen en 58 boeken.

De sprankelende Bodielle Nooitgedagt startte haar loopbaan in de marketingwereld en werd daarna partner in een Human Resource Trainersbureau. Onder de noemer van Intern Ondernemerschap heeft zij veel organisaties begeleid in hun ontwikkelingsproces en vele jonge managers gecoacht bij het ontwikkelen van hun leiderschap. Ze wordt vaak omschreven als enthousiast, prikkelend, inspirerend en lekker praktisch. Bodielle Nooitgedagt combineert een veelzijdige baan met een druk gezinsleven. Ze heeft vier kinderen en is daarnaast ook maatschappelijk actief.

Dagvoorzitters

Met enorm veel genoegen kijken wij terug op de aftrap van onze Butterfly Buddies club met Mark Eyskens en Bodielle Nooitgedagt. Het mooie winterzonnetje dat binnenviel in de prachtige Jachtkamer van Mariënwaerdt was een teken van de natuur dat we ons met deze club onder een goed gesternte begeven. Zelfs de hoofdgast van deze eerste Butterfly Buddies College Tour - Mark Eyskens - voelde dat. Dit bleek deze middag ook al meteen te kloppen. Jullie openheid, geduld en interesse, alsmede de fijne, lange nazit hebben deze middag gemaakt tot een bijzondere herinnering voor ons allemaal!

Enrique Figee

Foodreflection
applaus voor sprekers concepten

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies

Meer Unieke Creaties

Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram