BRAINMAGIC 2.0

De human supercomputer

BRAINMAGIC 2.0

De wereld verandert en ze verandert snel! Wij moeten bijna topsport leveren om de nieuwste technologieën, de modernste opvattingen en de meest radicale inzichten bij te kunnen benen. Gelukkig hebben wij de beschikking over een soort supercomputer die ons ten allen tijden bijstaat: het menselijk brein!

Karin Boon en Dan LeFay

Psychologe Karin Boon leidt je op speelse wijze langs begrippen uit de neuropsychologie. Hoe zet je een statische mindset om in een groei-mindset? Waarom brengt multitasking je focus in gevaar? Wat voor informatie haal je uit non-verbale communicatie? Welke keuzes zijn beïnvloed door je omgeving?

Dan LeFay is een perceptueel manipulator. Hij verleidt de hele zaal om mee te doen aan experimenten en demonstraties. Karin vertelt, Dan laat het zien. Puzzels worden letterlijk out-of-the-box gehaald. Deelnemers maken keuzes die van te voren voorspeld zijn. Iedereen participeert in een observatietest met een uitzonderlijke uitkomst.

Een prikkelende en interactieve presentatie

Karin Boon en Dan LeFay nemen je mee op een fascinerende ontdekkingstocht naar de magische proporties van het brein en ons bewustzijn. Want vergis je niet, ook de specialisten verwonderen zich nog steeds over de oneindige groeimogelijkheden die ze neuroplasticiteit noemen. Het brein leert, ontwikkelt en past zich aan vanaf de dag dat we geboren worden. Mentale veerkracht is een ingebouwd vermogen. En daar moeten we ons bewust van zijn!

BrainMagic 2.0 is een prikkelende en interactieve presentatie die je inzicht geeft in je eigen mentale vermogens en veerkracht. Bovendien bewijzen Karin en Dan in deze presentatie een van hun gouden regels: Mensen onthouden beter aan de hand van beeld aan belevenis dan in tekst en uitleg.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies

Meer Unieke Creaties

Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram