GROEIEN MET IMPACT

Hét seminar voor groei en verbinding van mens en organisatie

GROEIEN MET IMPACT

Iedere dag moeten we onszelf en onze organisaties aanpassen om succesvol mee te doen in een wereld die steeds sneller verandert. Zabeth van Veen en René Savelberg nemen je mee in deze wereld, op ontdekkingsreis naar de geheimen van groeikracht en modern leiderschap.

Sprekers

Als imagodeskundige inspireert, adviseert, coached en traint Zabeth al ruim 17 jaar de executives en professionals van Nederland. Met wetenschap als basis maakt zij de vertaalslag naar praktijk en persoon. Naast presentaties, coaching, masterclasses en trainingen organiseert Zabeth ook webinars en online trainingen vanuit een professionele studio in Hilversum. Als dé imagodeskundige van Nederland wordt zij regelmatig door actualiteiten- en radioprogramma's, kranten & tijdschriften om haar mening gevraagd.

René heeft ruim 25 jaar ervaring als ‘groeiversneller’ en wordt gezien als een van de vernieuwende managementdenkers van dit moment. Na zijn opleidingen in Nederland en USA werkte hij 14 jaar bij McDonald’s NL, waarvan 7 jaar als Algemeen Directeur. Hij heeft bedrijven in Nederland, Spanje en de USA opgericht, waar hij ook jarenlang heeft gewoond. Sinds 2010 adviseert en begeleidt hij teams en organisaties bij hun ontwikkeling en groei. René is daarnaast actief als spreker, publicist en auteur van het managementboek ‘Het Geheim van Groeikracht’.

Hét seminar voor groei en verbinding van mens en organisatie

De seminars van Zabeth en René zijn razend populair. In twee uur nemen zij hun publiek mee op ontdekkingsreis naar de geheimen van groeikracht en modern leiderschap. Met heel veel nieuwe inzichten, anekdotes en uiteraard veel persoonlijke interactie. Want waarom kunnen grote ondernemingen als McDonald’s succesvol blijven groeien terwijl zoveel anderen onderuit gaan? Hoe hebben zij hun leiderschap ingevuld. Wat betekent dat en wat kun je daarvan leren?

Als enthousiaste sprekers weten Zabeth en René hun publiek hierover van begin tot eind te boeien – zij schudden je wakker, houden een spiegel voor, inspireren en zetten je aan het denken. Over de groeikracht van je eigen organisatie en over jouw persoonlijk leiderschap. Een unieke ervaring met heel veel scherpte, nieuwe ideeën en veel energie. Want het is enorm uitdagend om vingers op zere plekken te leggen. Om eerlijk naar jezelf te zijn, om te luisteren en te ervaren wat de essentie van succesvol groeien en leiderschap is en hoe je daarin zelf scherpte en oplossingen kunt vinden.

Wat gaan we doen?

We beginnen met de slagkracht van organisaties, met een ‘blik op de wereld’. Wat is er aan het veranderen, welke ontwikkelingen komen op ons af? Wat betekent dat voor de wendbaarheid en slagkracht van organisaties? Hoe organiseren succesvolle bedrijven hun groei. Welke acht groei-stappen zetten ze daarvoor in? En welke barrieres moeten er dan worden opgelost? Hoe vul je die acht stappen voor je eigen organisatie in? Wat kun je leren van groeibedrijven als McDonald’s, wat zijn hún ervaringen en learnings?

Hierna gaat het over persoonlijke presentatie, impact maken en leiderschap. Over medewerkers en leiders in hun kracht zetten, inzicht geven en zichtbaar maken. Wat moet je doen en laten zien om als leider succesvol te zijn en te blijven? Wat zegt je non-verbaal gedrag, hoe kun je overtuigen met alles wat zichtbaar is van jou? Hoe kun je jouw sterke eigenschappen zo effectief mogelijk zichtbaar maken? Kortom, hoe zet je de 4 Z-methode (zelfinzicht, zelfvertrouwen, zelfregie en zichtbaarheid) effectief in om je podium te pakken, op een manier die bij jou past. Zodat je jouw informatie, ideeën, inspiratie en inzichten succesvol kunt overbrengen op medewerkers en stakeholders.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies

Meer Unieke Creaties

Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram