HET GROTE WK DEBAT

Worden we wereldkampioen?

HET GROTE WK DEBAT

Je wordt verrast door beelden van grote voetballers die je terugbrengen naar de tijd van toen. Samen met bekende sportpresentatoren blikken we vooruit op onze kansen om wereldkampioen te worden onder bondscoach Louis van Gaal.

mét WK quiz

Herinner je je nog hoe het Nederlands elftal met Johan Cruijff tijdens het WK ‘74 de wereld verbaasde? Hoe Rob Rensenbrink in de laatste minuut van de WK finale’ 78 tegen de paal schoot? Hoe Arjen Robben in 2010 in de WK finale bijna de 1-0 scoorde?

Trouwens: Waarom speelt Brazilië eigenlijk in een geel shirt? Hoeveel spelers met snorren telde het Nederlands elftal, dat in 1988 Europees kampioen werd? Wat deed de KNVB met het prijzengeld van het WK voetbal van 1978? Wanneer werd er voor de eerste keer “Tien, tien, tien!” geschreeuwd door Oranjesupporters? En wat is de best bezochte wedstrijd van het Nederlands elftal ooit?

Mede aan de hand van mooie verhalen, foto’s en nostalgische beelden gaan we terug naar de tijd van toen én blikken we vooruit op het WK 2022. Wat zijn onze kansen om onder leiding van Louis van Gaal wereldkampioen te worden?

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies

Meer Unieke Creaties

Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram