IN WELKE WERELD LEVEN WIJ?

De Haagse wereld van binnenuit

IN WELKE WERELD LEVEN WIJ?

Slechts een klein percentage van het echte nieuws en de achtergronden komt in de krant. De werkelijkheid van ons politieke en economische landschap is vaak anders dan wat de media ons voorschotelen.

Frits Wester & Bas Jacobs

Frits Wester is sinds 1994 politiek verslaggever en commentator voor RTL Nieuws. Vanuit dien hoofde treedt hij ook regelmatig op in andere programma’s. Frits is ook met grote regelmaat in het land actief als spreker en dagvoorzitter. Na de middelbare school studeerde Frits Wester een blauwe maandag bedrijfskunde om zich vervolgens naast een parttime baan op een reclamebureau geheel aan zijn grote hobby, de politiek, te wijden.

Bas Jacobs vindt dat het de opdracht van economen is om kennis te vergaren en die kennis uit te dragen, zodat de samenleving hierdoor beter wordt. Jacobs is analytisch, scherp en bevlogen. Hij kan complexe economische vraagstukken in heldere taal en op gepassioneerde wijze uitleggen. Zijn opinies zijn duidelijk en altijd onderbouwd en hij gaat een goed economisch debat niet uit de weg.

Nederlandse economie en ons politieke landschap

Frits Wester, die de Haagse wereld van binnenuit kent, licht een tipje van de sluier op en verrast met leuke anekdotes. Tevens schetst hij een beeld van ons politieke landschap in de komende jaren en de impact die dit heeft op onze samenleving.

Bas Jacobs is een autoriteit op economisch gebied. In zijn tv-optredens bij onder meer Buitenhof, De Wereld Draait Door en Nieuwsuur weet hij steeds de kijkers te raken door zijn kraakheldere uitleg over allerlei actuele zaken rond de Nederlandse economie, Europa en de wereldwijde economische ontwikkeling. Bas is een bevlogen man die kennis koppelt aan een voor iedereen begrijpelijk taalgebruik.
Onze klanten waren enthousiast over Bas Jacobs en Frits Wester. Bas met economische visie op de actualiteiten en Frits met zijn journalistieke blik vormen samen een inspirerend duo.

Heleen Dittrich

Rabobank Utrechtse Waarden
applaus voor sprekers concepten

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies

Meer Unieke Creaties

Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram