IS DE WERELD GEK GEWORDEN?

De wereld achter het nieuws

IS DE WERELD GEK GEWORDEN?

Het jaar 2022 belooft een turbulent jaar te worden. De spanningen tussen Rusland en de Oekraïne, China en Taiwan, de rol van Europa en de Verenigde Staten op het wereldtoneel. Al deze zaken zorgen voor de nodige beroering. Ook in Nederland zijn er turbulente politieke en economische ontwikkelingen. Wat kunnen we van kabinet Rutte verwachten? Worden we meer solidair of groeien we verder uit elkaar?

Michiel Vos en Marieke Smits

Amerika en internationaal deskundige Michiel Vos en politiek watcher Marieke Smits verschijnen niet alleen met grote regelmaat op televisie en radio om al dit nieuws te duiden, maar verzorgen samen met veel succes presentaties.

Wat zijn de verhalen die wij niet horen?

In 'Is de wereld gek geworden?' stellen zij de vraag: Klopt het allemaal wel wat we zien op televisie en lezen in de krant? Wat gebeurt er achter de schermen, wat zijn de verhalen die wij niet horen? Michiel Vos en Marieke Smits kennen deze wereld en weten wat er zich achter het nieuws afspeelt. Als echte insiders vertellen zij in een interactieve presentatie alles over het nieuws, politiek en uiteraard de leiders die daarin de hoofdrol spelen.

Creëer je eigen IS DE WERELD GEK GEWORDEN event

Indien je voor je relaties en/of medewerkers een inspirerende bijeenkomst wil organiseren, dan kun je kiezen voor een duo of trio dat de actualiteiten in de wereld vanuit diverse gezichtshoeken behandelt.

De volgende sprekers kunnen worden ingezet in “Is de wereld gek geworden?”

Dagvoorzitters

Om dit inspirerende gesprek te leiden kan een keuze gemaakt worden uit onderstaande dagvoorzitters.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies

Meer Unieke Creaties

Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram