MASTERCLASS EUROPA in Brussel

Een onvergetelijk kijkje in het reilen en zeilen van de EU

MASTERCLASS EUROPA in Brussel

- Ontdek en beleef Europa
- Ontmoet de “Makers"
- Wat komt eraan?

Masterclass Europa

Na eerdere, succesvolle Masterclasses Europa is er een nieuwe kans om in Brussel de Europese samenwerking van nabij mee te maken. Sam Biebaut zal de gastheer zijn en je op locatie in contact brengen met de 'Makers van Europa'.

Aan de nieuwe Masterclass werken deze keer onder meer mee Europa kenner Caroline de Gruyter, de Belgische ex-staatsman Mark Eyskens, CDA Europarlementariër Tom Berendsen, subsidiedeskundige Vincent Ketelaars en een vertegenwoordiger van de Nederlandse Ambassade.

De Europese Commissie en het Europese Parlement doen er alles aan om in te spelen op de uitdagingen van deze tijd.
- Gaat de EU meer samenwerken op het gebied van defensie, energietransitie, duurzaamheid en vreemdelingenbeleid?
- Wat wordt de nieuwe rol van de NAVO?
- Wat kunnen wij Nederlanders verwachten van Europa?
- Hoe speelt Europa in op de ontwikkelingen in de VS en China?
- Welke kansen liggen er in Brussel voor ondernemers en non-profit organisaties in Nederland?

Je kunt dit allemaal uit eerste hand horen. Want deze zaken en meer komen aan de orde in de Masterclass Europa. Tijdens de tweedaagse meeting maak je Europa van dichtbij mee. Niet alleen door te luisteren, maar ook door 'Brussel' te beleven. Door zelf vergaderingen en andere bijeenkomsten bij te wonen. Ook via live video-verbindingen krijg je ‘een kijkje in de keuken’.

De Masterclass brengt je op deze manier in contact met de drie belangrijkste spelers in Brussel: de Europese Raad, de Europese Commissie en het Europees Parlement. Zij bepalen de koers van de EU. Uiteraard niet zonder de inbreng van talrijke lobbyisten en onder het toeziend oog van het in belang en omvang groeiende perscorps.

Voor de deelnemers aan de eerdere Masterclasses was dit niet alleen een leerrijke, maar ook een zeer inspirerende ervaring. Zonder uitzondering waardeerden zij onze Masterclass met een ruime 9.

Initiatiefnemers

Initiatiefnemers en georganiseerd door
Masterclass Europa heeft mij een prima basis verschaft voor het verder door-ontwikkelen van mijn lobby-activiteiten voor onze business (in het veld van bio-energie en biobrandstoffen). Uitstekende en inspirerende sprekers die met veel kennis en inzicht hun ervaringen delen. Leuke en interessante interacties en discussies.

René Venendaal

Algemeen directeur, BTG Biomass Technology Group Enschede
applaus voor sprekers concepten
Als je weet hoe, dan is de bereikbaarheid van Europese medewerkers, waar dan ook bij behorend (zoals commissie, permanente vertegenwoordiging, parlement, bestuur, EIB), veel groter dan nu veronderstelt. Daar moet veel meer gebruik van worden gemaakt . Als bedrijf heb je de plicht uit te zoeken hoe je dat het beste vorm kan geven. Dat je ook een doorzetter moet zijn blijft ook een voorwaarde voor succes.

Jan Geurts

ATG Europe Noordwijk
applaus voor sprekers concepten

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies

Meer Unieke Creaties

Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram