Wie zijn wij?

Met vele bekende nationale en internationale sprekers in ons netwerk biedt de TeeuwenGroep organisaties kennis en inspiratie over actuele maatschappelijke thema´s. Daarvoor onderhouden wij onze goede relaties met onze sprekers en scannen wij continu de wereld om ons heen op actualiteiten en behoeften. Dat doen wij met de nodige flexibiliteit, creativiteit en pro-activiteit.

Ons team bestaat uit Math Teeuwen (Oprichter en directeur), Jessica van de Pasch (Directeur), Lia Schellekens (Back-Office) en Monique Hamar 

      

 

Vacatures

Ter versterking van ons huidige team zijn wij op zoek naar een energieke en klantgerichte


Matching Officer m/v

Op fulltimebasis/40 uur per week

De functie
Als Matching Officer ben je de spil tussen onze klanten en sprekers. Samen met de directie zet je de commerciële lijnen uit en onderhoud jij de goede relaties met alle partners. Op basis van relevante sturingsinformatie geef je mede richting aan onze organisatie. Daarnaast werk je als meewerkend voorman/vrouw dagelijks nauw samen met onze collega´s van het backofficeteam en ben je verantwoordelijk voor het gehele matchingsproces: van klantaanvraag tot afstemming met potentiële sprekers, de matching, administratieve afhandeling en aftersales.

Wat wij zoeken
Voor deze functie zoeken wij iemand met een prettige en representatieve persoonlijkheid. Iemand die met een commerciële instelling, creativiteit, overtuigingskracht en klantgerichtheid met onze klanten en sprekers meedenkt over een passende (alternatieve) invulling van hun evenement.

Als Matching Officer beschik je over een flinke dosis mensenkennis en organisatiesensitiviteit en kun je goed balanceren tussen organisatie-, klant- en persoonlijke belangen. Met jouw positieve en energieke houding ben je goed in staat om een vertrouwensband met mensen op te bouwen. Je kunt je gemakkelijk en correct uiten, zowel telefonisch en face-to-face als digitaal/op papier.

Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als account- of salesmanager in een commerciële functie in dezelfde of vergelijkbare branche (uitzendwezen, recruitment). Daarnaast heb je minimaal 2 jaar ervaring met leidinggeven aan kleine teams (als meewerkend voorman of anderszins). Een praktische en flexibele instelling en hands-on mentaliteit is essentieel in deze functie. Je bent administratief onderlegd kunt goed overweg met Microsoft office en CRM-systemen (bij voorkeur Teamleader).

Wat wij bieden
De Teeuwengroep biedt een interessante en uitdagende werkomgeving en een informele, open werksfeer. Wij bieden een marktconform salaris en een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, waarin flexibele werktijden bespreekbaar zijn. In eerste instantie zal een tijdelijk contract worden aangeboden met de intentie dit te verlengen voor onbepaalde tijd. De standplaats is Tilburg.

Interesse?
Voor meer informatie kunt je contact opnemen met Jessica van de Pasch via email (jessica@teeuwengroep.nl). Sollicitaties (CV en motivatie) kun je uiterlijk 31 januari 2019 via email sturen naar Pauline Rietra (pauline@teeuwengroep.nl). Wij streven naar 1 april 2019 als aanvangsdatum voor deze functie.